Toimitusehdot ja laskutus

Tilauksen voi maksaa verkkopankissa, luottokortilla tai laskulla. Laskusta peritään laskutuspalkkio 5 €

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24 %. Pihakauppa.fi pidättää oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilauksen peruutus

Tilaajalla on oikeus ennen tilauksen toimittamista peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus katsotaan tapahtuneeksi, kun lähetys on kokonaan tai osittain lähtenyt.

Toimituksen jälkeisistä tilauksien peruuttamisista veloitetaan tilauksen mukaiset toimituskustannukset. Esimerkiksi jos tuotteita on yritetty toimittaa asiakkaan haluamaan paikkaan, mutta se ei ole onnistunut, veloitetaan asiakkaalta turhasta käynnistä tilauksen mukaiset toimituskustannukset. Tällainen tapaus voi olla esimerkiksi, kun kuorma-auto ei ole päässyt kohteeseen eikä siten pystynyt tuomaan säkkiä. Kohteessa olisi hyvä olla vaihtoehtoinen paikka siltä varalta,että kuorma-autolla ei päästä haluttuun paikkaan.

Tilausmuutokset

Tilaukseen ei voi tehdä muutoksia tai lisäyksiä sen jälkeen, kun tilaus on edennyt keräilyyn.

Kuljetus

Tavaroiden tulee olla tuotavissa tai noudettavissa 35 tonnin painoisella isolla kuorma-autolla, jollei muuta ole erikseen sovittu. Tuotaessa maa-aineksia irtokuormina ajoreitin on kestettävä 70 tonnin paino. Tuonti- tai noutopaikalle on johdettava em. kuorma-auton kantava ajoväylä, jossa on vähintään 4 metriä tilaa ylä- ja sivusuunnassa. Mikäli reitti ei ole esteetön ja toimitus/nouto jää suorittamatta, veloitetaan asiakkaalta toimitus- tai noutomaksu.

Emme aja kuorma-autoa laatoitetulle pihalle. Emmekä nosta säkkejä rakennusten yli.

Reklamaatiot

Toimituksen jälkeen asiakkaan on viivytyksettä tarkistettava, että toimituksen sisältö on oikea ja tuotteet ovat virheettömiä. Virheellisestä tai puutteellisesta toimituksesta tai tuotteesta on tehtävä reklamaatio Pihakauppa.fi:lle 2 vuorokauden sisällä tuotteiden toimituksesta. Reklamaation voi tehdä kirjallisesti kuvan kanssa sähköpostitse osoitteeseen info:pihakauppa.fi. Asiakkaan on pidettävä tuote muuttumattomana, siihen asti, kunnes on päättänyt pitää tuotteen. Kuljetusvaurioissa ja virheellisen tuotteen kohdalla pihakauppa.fi:llä on oikeus ensisijaisesti korjata vaurio tai toimittaa tilalle oikea ja virheetön tuote kohtuullisessa ajassa.

Myyjä ei vastaa viallisen tai puutteellisen tuotteen käytön aiheuttamista lisäkustannuksista. Myyjän korvausvastuu rajoittuu joka tapuksessa enimmillään myydyn tuotteen hintaan.

Asiakaspalautukset

Asiakkaalla on mahdollisuus palauttaa ostamansa tuote 14 päivän kuluessa toimituksen vastaanottamisesta ilmoittamalla siitä sähköpostitse tai puhelimitse asiakaspalveluumme. Tuotteen täytyy olla käyttämätön, että sen voi palauttaa.

Suursäkkipalautuksista veloitamme alkuperäisen asiakkaan maksaman säkin hinnan.

Muiden tuotteiden palautuksista veloitetaan tuotteen toimitusmaksu.

Huom! Irtokuormissa kuluttajalla ei ole Kuluttajasuojalain (KSL 6:15) mukaista peruuttamisoikeutta, koska sopimus koskee tavaraa, jota luonteensa vuoksi ei voida palauttaa edelleen myytäväksi (KSL 6:16).

Useat Pihakauppa.fi:n toimittamat tuotteet eivät ole palautettavissa normaaliin tapaan postin välityksellä, ja tästä syystä johtuen on asiakas velvollinen maksamaan palautuskulut todellisten rahtikustannusten mukaan.

Ylivoimainen este

Pihakauppa.fi ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy ylivoimaisen esteen takia, johon Pihakauppa.fi:llä ei ole vaikutusmahdollisuuksia. Tällaisia esteitä ovat esimerkiksi luonnonmullistukset tai lakot.

Kunkin tuotteen tuotekortissa on mainittu tuotteen toimituskustannukset.

Emme vastaa toimituksen viivästymisen johdosta mahdollisesti aiheutuneista kuluista.

Kun tuotteen toimitustapana on kotiin toimitus, asiakas saa tuotteen ilmoittamaansa toimitusosoitteeseen. Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti ulkopuolisella kuljetusliikkeellä. Osa tuotteista toimitetaan perälautanostinautolla. Lasti puretaan auton viereen.

Kotiin toimitettavat tuotteet kuljetetaan kohdeosoitteeseen, mutta toimitukseen ei kuulu esimerkiksi tuotteen siirtämistä rakennuksen yläkertaan tai sisään kantoa.

Asiakkaan tulee varmistaa, että tarvittaessa joku on tuotteiden saapuessa vastaanottamassa, tarkistamassa ja kuittaamassa toimituksen. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta annetusta puhelinnumerosta, emme ole velvoitettuja toimittamaan tavaraa.

Jos toimitus viivästyy sen takia, että vastaanottajaa ei tavoiteta sovittuna aikana, tavaran säilyttämisestä aiheutuvat kustannukset peritään asiakkaalta. Mikäli vastaanottajaa ei ole tavoitettu 7 vuorokauden kuluessa, palautetaan tavarat toimittajille ja aiheutuneet kustannukset veloitetaan asiakkaalta. Tässä tapauksessa loppuosa kauppasummasta palautetaan asiakkaalle.

Vastaanottajan on tarkistettava, että toimitussisältö on tilauksen mukainen ja vahingoittumaton.

Mikäli toimituksessa tai tuotteissa on ongelmia asiakkaan tulee ottaa välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme.